Scroll

Έργα επαγγελματικών χώρων

Έργα επαγγελματικών χώρων

Όταν πρόκειται για έναν επαγγελματικό χώρο και τα έπιπλα που χρειάζονται για να λειτουργήσει αυτός ο χώρος, υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ως ειδικοί στις ταπετσαρίες και στην επένδυση επίπλων, έχουμε συνεργαστεί στενά με Interior Designers για να διασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες του πελάτη γίνονται κατανοητές και το όραμα του Interior Designer επιτυγχάνεται 100%. Το αποτέλεσμα είναι μια εντελώς θεαματική εμπειρία για τον πελάτη και ένας επαγγελματικός χώρος που λειτουργεί άψογα για τον σκοπό για τον οποίο προοριζόταν.

Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων έχουν όλοι το στυλ που τους διακρίνει και όταν ένας πελάτης θέλει πρωτότυπα και εμπνευσμένα σχέδια για τον χώρο του, η εύρεση του κατάλληλου σχεδιαστή είναι απίστευτα σημαντική. Εμείς, καθώς εργαζόμαστε για να υλοποιήσουμε αυτά τα σχέδια, συναντάμε κάθε είδους προκλήσεις καθώς πρέπει να ληφθούν υπόψη και να συνδυαστούν οι πρακτικές πτυχές με τις σχεδιαστικές προδιαγραφές.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως στην επένδυση των επίπλων έχουν συγκεκριμένους σκοπούς, οι οποίοι μερικές φορές μπορεί να αποτελούν περιορισμούς. Ένα στοιχείο που μπορεί πραγματικά να καθορίσει ένα έργο είναι το ύφασμα. Η κατανόηση τόσο των υφασμάτων όσο και των τελικών προϊόντων που χρησιμοποιούμε, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα με τα οποία ο πελάτης θα είναι ευχαριστημένος μακροπρόθεσμα. Για παράδειγμα, η συμβουλή σε μια πολυσύχναστη παμπ της πόλης να μην χρησιμοποιήσει ένα λεπτό ελαφρύ ύφασμα στα καθίσματα του πάγκου, αλλά να χρησιμοποιεί κάτι πιο ανθεκτικό και πιο σκούρο, θα είναι μια πρόταση που θα εκτιμηθεί δεόντως σε 6 μήνες. Η επιλογή των υφασμάτων μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία προκειμένου να είστε πιο περιπετειώδεις, καθώς ανοίγει νέους δρόμους και δεν χρειάζεται να είναι ίδια ή παρόμοια με οτιδήποτε έχει φτιαχτεί στο παρελθόν.

Έργα επαγγελματικών χώρων Έργα επαγγελματικών χώρων

Μερικά από τα χαρακτηριστικά και τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται από έναν κατασκευαστή χειροποίητων επίπλων όταν αναλαμβάνει μεγάλα έργα επαγγελματικών χώρων είναι:

  • Ικανότητα να εργάζεται με βάση αρχιτεκτονικά σχέδια: η κατανόηση των αρχιτεκτονικών σχεδίων είναι μια ικανότητα που δεν έχουν όλοι. Όταν έχετε ξοδέψει χρήματα για την εκπόνησή τους, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τηρούνται από το άτομο που τα εφαρμόζει. Στα «Χεροκάμωτα», είμαστε υπερήφανοι για τους έμπειρους και ικανούς μας τεχνίτες.
  • Ακρίβεια στην κατασκευή του πλαισίου: τα επαγγελματικά έργα έχουν πολλές ιδιαιτερότητες και εάν όλα τα μέρη δεν ευθυγραμμίζονται (ξυλουργικά, ταπετσαρίες, κτλ.) το αποτέλεσμα θα είναι αμφίβολο. Στα «Χεροκάμωτα» είμαστε ιδιαίτερα μεθοδικοί και σχολαστικοί.
  • Τακτική επικοινωνία με τους σχεδιαστές: Τα μεγάλα επαγγελματικά έργα μπορεί να χρειαστούν μήνες για να προγραμματιστούν και άλλους τόσους για να εκτελεστούν, προκειμένου να καταλήξουν στο πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Εάν εμπλέκεται σχεδιαστής, η συχνή επικοινωνία μαζί του, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του έργου.
  • Έλεγχος για πρακτικότητα κατά τη διάρκεια της εργασίας: για παράδειγμα, έχετε πάει ποτέ σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου το ύψος του πάγκου είναι πολύ ψηλό ή χαμηλό αντίστοιχα;
  • Τήρηση των προδιαγραφών που αφορούν στις λεπτομέρειες φινιρίσματος.
  • Εκτέλεση εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος: αυτό είναι μια αρκετά σημαντική ικανότητα και εξαρτάται από όλα τα μέλη της ομάδας. Η επικοινωνία, η ολοκλήρωση των επιμέρους εργασιών σε συγκεκριμένους χρόνους και ο σχεδιασμός επιμέρους χρονικών ορίων για την κάθε εργασία, είναι όλα απίστευτα σημαντικές δεξιότητες.
  • Παράδοση και εγκατάσταση: στα μεγαλύτερα έργα, το τελικό προϊόν μπορεί να χρειαστεί να συναρμολογηθεί επί τόπου, οπότε πρέπει να συνδυαστούν: η μεταφορά, η παράδοση, η συναρμολόγηση και η εγκατάσταση. Πρόκειται επίσης για ένα από τα άκρως σημαντικά τμήματα του έργου και απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες και αρκετή εμπειρία.

Εάν τα «Χεροκάμωτα» σας φαίνονται ως ένας καλός και αξιόπιστος συνεργάτης για το επαγγελματικό σας έργο, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.