Scroll

Το καλύτερο σχέδιο χειροποίητου καναπέ είναι αυτό
που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας

χειροποιητοι καναπεδες

Ο καναπές είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό έπιπλο. Ίσως το πιο κεντρικό έπιπλο στο σπίτι σας, αφού αποτελεί το κέντρο της δραστηριότητας ολόκληρης της οικογένειας. Εάν θέλετε το σχέδιο του καναπέ σας να γίνει σύμβολο της προσωπικότητάς σας, θα πρέπει να το επιλέξετε μετά από ιδιαίτερη σκέψη και προσοχή. Παραθέτουμε μερικά διαφορετικά σχέδια καναπέδων και σε ποιες προσωπικότητες αντιστοιχούν.

Ο «ιπποτικός» οικοδεσπότης

Η επιτομή της ευγένειας. Σας αρέσει να κάνετε τους φίλους και οικείους σας να νιώθουν άνετα στο σπίτι σας. Λατρεύετε να μαγειρεύετε για τους καλεσμένους σας και είστε της άποψης ότι «όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα». Το σπίτι σας αποτελεί παράδεισο άνεσης για πολλούς και αναπόφευκτα γίνεται το μοναδικό μέρος που λατρεύουν να μαζεύονται όλοι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γείτονές σας για οποιαδήποτε ειδική περίσταση. Είστε πάντα έτοιμοι να φιλοξενήσετε μεγάλες παρέες και γι’ αυτό, ένας τμηματικός καναπές είναι ιδανικός για εσάς! Μεγάλος, ευρύχωρος και εξαιρετικά άνετος, ένας τμηματικός καναπές θα γίνει προσθήκη αξίας στο ζεστό σπίτι σας.

Ο «μοδάτος» τύπος

 

Αν είστε κάποιος που του αρέσει να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις, ένα σετ καναπέ σε γυμνό χρώμα είναι κάτι που θα τραβήξει την προσοχή σας! Σας αρέσει να δηλώνετε το στυλ σας και είστε σίγουροι για τις επιλογές που κάνετε. Μία από τις καλύτερες επιλογές που θα κάνετε είναι να αποκτήσετε έναν καναπέ σε μπεζ απόχρωση που αποπνέει κομψότητα και αίγλη, αλλά είναι ταυτόχρονα προσγειωμένος και ταπεινός. Μπορείτε να επιλέξετε να το ντύσετε με πολύχρωμα ή ουδέτερα μαξιλάρια και ριχτάρι.

Ο «σικ» τύπος

 

Ένας vintage καναπές είναι ένα νεύμα για τη γοητεία του παλιού Χόλιγουντ και τις βρετανικές αισθητικές ευαισθησίες. Αν το «poise» καθοδηγεί τις επιλογές σας και σας αρέσουν όλα τα glamorous, θα λατρέψετε αυτό το σετ καναπέ! Επιλέξτε επένδυση από βελούδο ή δέρμα/δερματίνη για ένα έπιπλο που διαρκεί και δείτε τον εαυτό σας να ερωτεύεται την πολυτελή κομψότητα που αποπνέει αυτός ο καναπές!

Ο νεαρός «ηγέτης»


Είστε νέοι, έξυπνοι και αφοσιωμένοι στο να αφήσετε ένα ανεξίτηλο σημάδι σε αυτόν τον ανταγωνιστικό κόσμο. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο της κατοικίας σας και να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες που την καθιστούν τη «ζεστή φωλιά» σας. Θέλετε τα έπιπλά σας και ειδικά ο καναπές σας, να μεταφέρουν στους επισκέπτες σας την ανοιχτόμυαλη και αποδεκτή άποψή σας για τον κόσμο, κάτι που κάνει έναν «statement» καναπέ σε φωτεινό χρώμα το κατάλληλο σχέδιο για εσάς!

Ο καναπές σου είναι… ΕΣΥ;

Αν όχι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τις τέλειες πρώτες ύλες για τον καναπέ των ονείρων σας. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς. Στα ¨Χεροκάμωτα¨ καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας και δημιουργούμε χειροποίητα έπιπλα μεγάλης διάρκειας και υψηλής λειτουργικότητας που είναι βέβαιο ότι θα γίνουν το κεντρικό θέμα στη συζήτηση της παρέας σας!